SNS:Odbornici Saveza za Srbiju politički neodgovorni prema građanima

UŽICE-Bez ikakve ideje kako da svojim nalogodavcima objasne izborni debakl u Lučanima gde su i pored svih napora osvojili manje od hiljadu glasova što je sedam puta manje od Srpske napredne stranke odbornici gubitničkog tzv. ”Saveza za Srbiju” su napustili sednicu gradskog parlamenta u Užicu,navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke povodom  jučerašnjeg  napuštanja sednice Skupštine grada predstavnika dela opozicionih stranaka .

Užički naprednjaci navode da su odbornici Saveza za Srbiju tim činom  pokazali ne samo ogromnu nemoć, dozorijentaciju i bezidejnost već pre svega visok stepen političke neodgovornosti prema građanima koji su ih birali da u njihovo ime učestvuju u procesu donošenja odluka.

„Ovo je još jedna potvrda da narod više nikad neće dozvoliti da oni koji su poharali državnu kasu, uništili srpsku privredu i srpsko selo i do ambisa doveli poziciju Srbije u svetu nastave tamo gde su stali.

Pa tako je juče i Jovan Marković , koji jednom godišnje svrati na sednice Skupštine grada a uredno uzima dnevnice, očigledno prezauzet svojim unosnim privatnim biznisom, pod izgovorom tobožnje ugroženosti i nasilja u Srbiji izbegao da se suoči sa činjenicom da je Užicu urađeno više nego ikada. Nije mogao ovaj politički gubitnik koji je iza sebe ostavio stotine miliona dugova, da bude svedok usvajanja budžeta grada najvećeg u istoriji koji treba da omogući ostvarenje svih razvojnih planova u narednoj godini.

Velika satisfakcija u svakodnevnom radu je još jedna potvrda podrške građana Srbije prema politici Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića dok onima koji su poslati na smetlište političke istorije poručujemo da ne pokušavaju da se odatle vrate jer im narod to neće dozvoliti“,navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Užice.

 

You may also like...