SNS : Užičani prozreli reciklirane lidere kojima je istekao rok trajanja

UŽICE-Povodom protesta koje u Užicu organizuje Savez za Srbiju Gradski odbor Srpske napredne stranke  izdao je saopštenje u kome se obraćaju  užičkim liderima stranaka koje su u organizaciji protesta.

„Varaju se Jovan Marković i Milan Stamatović, „borci za pristojnu Srbiju“ , kako sami sebe nazivaju, misleći da Užičani nisu prozreli njihovu nameru kada se na protestima u Užicu igraju one stare dečije igre žmurke, svesno se skrivajući u redove koji su podaleko od govornice.
Varaju se kada misle da Užičani nisu primetili da se ovi tobožnji borci za demokratiju stide da pomenu imena svojih stranaka (omraženih u narodu) već se opet skrivaju iza zajedničkog imena, mada malo toga imaju zajedničkog osim ogromne želje da se dokopaju, sada pune užičke gradske kase ?
Varaju se kada misle da su Užičani zaboravili njihovu vladavinu i pustoš koja je ostala posle njih.
Varaju se kada misle da galamom i potrošenim, ofucanim kvazidemokratskim parolama mogu sakriti sve ono što je sadašnja vlast poslednjih godina uradila u našem gradu.
Varaju se da će i ovog puta iskoristiti i zloupotrebiti dobronamernu želju naših građana koji su spremni da ukažu na stvari koje zajedno moramo i hoćemo da menjamo.
Ko još veruje Jovanu Markoviću kada kaže da ne uzima dnevnice, a ne prisustvuje sednicama Skupštine?
Ko još veruje Milanu Stamatoviću da se bori za pristojnu Srbiju, kada u isto vreme poziva da se legalno izabrana vlast smenjuje pučem, prevratom i sabljama isto kao što je 1903. masakrirana kraljevska porodica Obrenović ?
Panika, konfuzija zahvataju redove, recikliranih lidera iz propalih stranaka kojima je istekao rok trajanja.
I upravo to i poručuju ljudi koji šetaju ulicama našeg grada, svesni da im upravo ova dvojica i njima slični zagađuju i degradiraju mirne šetnje.
I kako vreme bude odmicalo svakog sledećeg puta će ovi „povratnici u izvršenju dela“ morati da stoje sve dalje od govornice, dok ih sa te iste govornice ne pozovu da odu u političku penziju.
Taj dan je jako blizu !“,navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS Užice.

You may also like...