SNS reagovao na pismo Stamatovića ambasadama

ČAJETINA-Opštinski odbor Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem za javnost povodom dopisa predsednika opštine Milana Stamatovića upućenog ambasadama ,u kome navode da je taj čin pokušaj prebacivanja fijaska sa projektom Gondola sa opštinskog rukovodstva  na nekog drugog.

zlatibor-gradnja-3„Tačno je da ovih dana Služba za borbu protiv organizovanog kriminala proverava zakonitost rada opštine Čajetina. Za to postoji razlog, a na nadležnima je da utvrde sve okolnosti vezane za ovaj slučaj. Očigledno u velikoj nervozi povodom navedenih kontrola, predsednik opštine alarmirao je strane ambasade, očekujući valjda da mu stranci pomognu da izbegne suočavanje sa zakonom države čiji želi da bude predsednik?!
Što se tiče navoda o sprečavanju gradnje panoramske Gondole, Opštinski odbor SNS Čajetina podseća da je od početka upozoravao javnost da je projekat Gondole osuđen na propast i da vlast u Čajetini nije sposobna da završi tako megalomanski projekat kojim je opština zadužena za 9 miliona evra.
Bili smo u pravu, a ovo što se sada dešava je ništa drugo do prebacivanje odgovornosti za fijasko sa sebe na nekog drugog, kao i već viđeno glumatanje žrtve u sredstvima javnog informisanja u čemu je Stamatović nenadmašan.
Pozivamo nadležne organe da nastave da rade svoj posao neobazirući se na medijske pritiske ovakve vrste“,navodi se u saopštenju SNS Čajetina.

You may also like...