SNS odgovorio DS-u

UŽICE-Ovogodišnja proslava Dana grada za Užičane je bila dostojanstven događaj.Onako, kako to priliči našem gradu,navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke Užice.

dan grada 2015

„9. oktobra Užice su posetili četiri ministra Vlade Republike Srbije. U novijoj istoriji našeg grada tako nešto nije zapamćeno. Užičani se tome raduju, jer su svesni da je i to dokaz za ono što su već znali – da su žitelji velikog i važnog srpskog grada.
Ministri su preneli poruku državnog vrha da podržavaju sve prioritetne investicije u našem gradu. Da je Vlada izdvojila novac za nastavak radova na Sportskoj hali u Krčagovu, za dogradnju objekta Dečjeg odmarališta „Golija“, za rekonstrukciju Spomen doma na Kadinjači. Da će Vlada finansirati izgradnju nove zgrade suda u Užicu i modernizaciju Fabrike vode na Cerovića brdu. Da ćemo, i posle propusta ranijeg rukovodstva grada, dobiti novu šansu za izgradnju Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.
Ionako, kako to priliči nama Srbima, nisu zbog toga svi srećni. Pre svega oni koji su govorili da užičko gradsko rukovodstvo nema podršku Vlade i da Užicu nema investitora. Za njih su 9. oktobar, dolazak ministara i veliki broj gradilišta u Užicu najveći šamar.
Ne znajući šta drugo, izmislili su da je ministar Gašić rekao da nema ništa od Univerziteta u Užicu. Srećom, veliki je broj Užičana, koji su bili na Svečanoj sednici povodom Dana grada, svedoka da to nije istina. I još je veći broj onih koji poštuju doprinos pripadnika Vojske Srbije, ministarstva odbrane i ministra Gašića u prevazilaženju problema koji su građani Užica imali u periodu vanrednih situacija poslednjih godina. Gradsko rukovodstvo je svim pomenutim dodelilo zahvalnicu.
U nedostatku boljih tema užički DS bi da se u ime Užičana sukobljava sa jednim ministrom. Nije im to prvi put. Očigledno da su još jednom svoj uski politički interes stavili ispred interesa svog grada.
Užičani su se oduvek delili u dve grupe. Jednu veliku, kojoj pripadaju oni koji rade i stvaraju, i onu drugu, malu, gde su oni koji, lenstvujući, kritikuju sve i svakoga. Rukovodstvo Demokratske stranke u Užicu pripada ovoj drugoj grupi. A ona nikada nije prešla cenzus“.
Srpska napredna stranka Gradski odbor Užice
 

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.