SNS o tuči u Čajetini

 ČAJETINA-Povodom tuče koja se u utorak desila između članova naprednjaka i Srpske narodne partije u jednom lokalu u Čajetini,opštinski odbor SNS-a oglasio se danas saopštenjem za javnost u kome navode da su optužbe predsednika opštine Čajetina i člana Predsedništva SNP-a Milana Stamatovića neosnovane i da je sukob izbio zbog ličnih ,a ne političkih razloga.

 

„Incident koji se desio između Rada Ristanovića (SNP) i Đorđa Dabića (SNS) je prouzrokovan ličnim,a ne političkim razmiricama.Na zalost,pojedinci su iskoristili ovaj incident da napadnu SNS u Čajetini i da nastave sa praksom lažnih optužbi na račun članova i simpatizera naše stranke“,kaže se u saopštenju SNS Čajetina.

Naprednjaci u saopštenju pozivaju predsednika opštine Milana Stamatovića „da prestane sa neprimerenim obračunavanjem sa političkim protivnicima i da se vrati u tokove normalne i zdrave političke komunikacije,jer ovakvim ponašanjem ozbiljno narušava ugled Čajetine i zdrav demokratski poredak“.

U utorak u lokalu Laguna u Čajetini u tuči grupe mladića dvojica članova SNP-a zadobila su lakše telesne povrede,od strane aktivista SNS-a .

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.