SNS: Jeleni Raković Radivojević mesto poverenika prva stranačka funkcija

UŽICE-Povodom netačnih informacija iznetih u današnjem saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke oglasilo se Povereništvo SNS Užice koje ukazuje na netačne navode da je Jelena Raković Radivojević bila predsednica Gradskog odbora SNS koji je smenjen i imenovano Povereništvo.

Saopštenje prenosimo u celosti.

„Politika zasnovana na lažima i obanjivanju javnosti koju propagira Dragan Đilas i Marinika Tepić očigledno je prihvaćena i u Demokratskoj stranci u Užicu. Da li je motiv za iznošenje neistina svesno dovođenje u zabludu užičke javnosti ili je prosto neznanje, u svakom slučaju neverovatna je doza neinformisanosti predstavnika ove opozicione stranke.
Razumljivo je da navodi stranke u nestajanju, čiji se redovi iz dana u dan osipaju i čiji će rezultati na narednim izborima biti u meri statističke greške, nisu vredni pažnje, ali ne možemo da ostanemo nemi zbog građana Užica i Srbije koji zaslužuju da znaju istinu.
Odlukom predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, dr Jelena Raković Radivojević imenovana je za poverenika Srpske napredne stranke u Užicu. Činjenica je da je dr Jeleni Raković Radivojević ovo prva stranačka funkcija i da nije nikada bila na čelu Gradskog odbora koji je nedavno raspušten, tako da su navodi koje je u svom saopštenju iznela Demokratska stranka, apsolutna neistina.
Iako su naši politički neistomišljenici, moramo da se složimo sa njihovim navodima da Srpska napredna stranka u Užicu nikada nije bila jača, jedinstvenija i da nikada nije imala bolje rezultate i priznajemo da je to zato što očigledno građani Užica prepoznaju i na taj način vrednuju naš trud, rad i predanost u nameri da Užice učinimo boljim mestom za život. Srpska napredna stranka je otvorena stranka za sve one koji žele da daju doprinos toj nameri.
Povereništvo SNS Užice“

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.