Smene u Čajetini i na Zlatiboru

ČAJETINA-Zaslepljeni političkom ostrašćenošću, jer im nije pošlo za rukom da otmu državno zemljište na Zlatiboru, SNS vrhuška na čelu sa najmoćnijim likom u Srbiji danas na funkciji brata predsednika Vlade krenula je sa odmazdom,saopšteno je iz Opštinske uprave Čajetina.

 

zlatibor trgU nervozi, jer su im osujećeni planovi oko raspodele plena najskupljih zaltiborskih pašnjaka,tvrde Čajetinci, Anderj Vučić počeo je sa nekontrolisanim smenama i otpuštanjima u republičkim javnim preduzećima, svih onih ljudi koji su javno stali uz predsednika opštine Čajetina u naporima da sačuva Zlatibor od najezde haračlija i zaštite državni interesi.
Po kratkom postupku, bez obzira na rezultate i bilo koji kriterijum, redom ,,skinute su glave“ direktora EPSa u Čajetini, upravnika odmarališta Dunav na Zlatiboru i njegovog zamenika, rukovodioca skijališta na Torniku, a najavljena je i smena direktorke Katastra u Čajetini. Svi su uklonjeni sa rukovodećih mesta samo zato što poštuju pravo i pravdu, što imaju svoj stav u vezi pljačke državne zemlje na Zlatiboru i što su jasno stavili do znanja da ne daju svoju opštinu kriminalcima,navodi se u saopštenju opštine Čajetina.
ZooM
 
 
 

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.