Sloga upalila motore (video)

POŽEGA – Fudbaleri Sloge imali su samo dvadesetak dana da se odmore od sezone u kojoj su napravili odličan rezultat i takmičenje završili na četvrtom mestu.

 

sloga jovan nikitovicŠef struke Jovan Nikitović izvršio je prozivku na kojoj se pojavilo 22 fubalera. Među njima nije bilo Ćirovića i Lekovića ali će se oni ekipi pridružiti od ponedeljka. U uvodnoj fazi izvršena su merenja igrača i u laganom rtimu ekipa će ulaziti u najteži deo priprema. Nekih promena je bilo ali najbitnije je, da je okosnica ekipe zadržana na okupu.

Igrače je na prozivci pozdravio predsednik opštine Požega Milan Božić, uz realno obećanje da pare neće biti problem jer para nema, bar ne u onoj meri koliko je zaista potrebno. Ali to ne znači da Požega neće stati iza svog kluba i da će opštinska uprava učiniti sve da ispoštuje dobar rezultat, kao što je to činila i u prethodnim godinama. Uprava kluba na čelu sa predsednikom Ivanom Radovićem čini sve da ne napravi greške iz prethodnog prelaznog roka. Ono što je po rečima Radovića najbitnije, uspešno je odbijen svaki napad na igrače koji su svojim igrama u prehodnoj sezoni skrenuli pažnju na sebe. Bilo je dosta poziva za igrače poput Plazinića, Ćirovića, Tanaskovića, Filipovića i ostalih ali su oni ipak ostali verni plavoj boji.
Radović smatra da je srpska liga ove godine biti izuzetno jaka tako da će neizvesnost oko plasmana trajati do poslednjeg kola.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.