Sloboda sutra u KUP-u protiv Čukaričkog (VIDEO)

UŽICE-Fudbaleri  Slobode  sutra u Užicu igra utakmicu četvrtfinala KUP-a Srbije sa Čukaričkim. U taboru  Slobode  svi obećavaju dobru igru i nadaju se ulasku u polufinale.

„Ovo nam je najlakša, ali ujedno i najteža utakmica. Beograđani dolaze kao favorit, jer dobre rezultate postiže u Super ligi, što ipak ne znači da ćemo se predati. Probaćemo da odigramo što bolje, da se borimo, da probamo da prođemo, pa makar to bilo i na penale “ kaže  trener Slobode  Predrag Ristanović.

Ristanović ističe da  zbog parnih kartona  sutra neće igrati Uroš Đerić, ali  se nada da se to neće puno odraziti na igru tima.

Prvotimac Slobode Milan Joksimović kaže da je Čukaručki ekipa koja zaslužuje respekt.

“ Oni su favoriti na ovoj utkmici, ali nismo ni mi bez ikakvih šansi. Posedujemo kvalitet koji ćemo nadam se u sredu i pokazati na terenu. Želimo da se nadigravamo, iako smo oslabljenih neigranjem našeg najbolje igrača i strelca Đerića, ali se nadam da će onaj ko ga bude zamenio iskoristiti ukazanu šansu,a imaćemo i prednost domaćeg terena“,kaže Joksimović.

„Na gostovanju  u Pirotu nismo imali sreće, ali sada želimo da damo sve od sebe i uđemo u polufinale. Na žalost naš najbolji igrač Đerić neće moći da nam pomogne u ovoj važnoj utakmici, ali smo mi naporno trenirali i vežbali, i nestrljivo očekujemo sredu i početak utakmice. Ko bude bolji neka i pobedi“, poručio je Samuel Nnamani.

Utakmica Sloboda – Čukarički igra se sutra na Gradskom stadinou u Užicu u 18 časova.

 

 

 

You may also like...