Sloboda nezadovoljna suđenjem u gradskom derbiju

UŽICE – Fk Sloboda uputio je posle gradskog derbija sa FK Jedinstvom, koji je završen rezultatom 0:0 prigovor na suđenje glavnog delioca pravde Danila Mihajlovića iz Vranja. 

Odluku da se uputi prigovor Disciplinskoj komisiji  FSS, Sudijskoj komisiji  kao i komesaru za takmicenje  Prve lige Srbije doneo je UO FK Sloboda. 
U prigovoru UO FK Sloboda Užice se navodi:

“ Uvidom u snimak sa utakmice 26.kola PLS FK Jedinstvo Putevi- FK Sloboda Užice, koja se igrala u Užicu u subotu 02.05.2015.godine jasno i nedvosmisleno se može utvrditi da je sudija utakmice Dalibor Mihajlović u više navrata pogrešno presuđivao i donosio pogrešne odluke kod disciplinskih kazni . 

  Poseban osvrt je na 79 minut, kada  je neopravdano izrekao disciplinsku kaznu isključenje  igraču gostiju br.8 Stojanović Nemanji.

 Na snimku se jasno vidi da je igrač gostiju br.8 ležao na terenu posle dosuđenog slobodnog udarca u korist njegove ekipe , kada mu je prišao igrač domaćih br.4 i na krajnje nesportski i nasilnički način se poneo prema  njemu, dok je isti ležao na terenu .

U zapisniku sa navedene utakmice unete su neistine od strane sudije utakmice, njegovih pomoćnika i delegata utakmice da je bilo obostrano udaranje, što ne odgovara istini.

 Kod izricanja disciplinskih kazni igračima obe ekipe, sumnjamo da je sudio u interesu „trećeg“ kluba, jer većina opomenutih igrača , shodno Disciplinskom pravilniku i Propozicijama takmičenja nemaju pravo igranja u narednom kolu, a načinom njegovog suđenja i prvog pomoćnog sudije sumnjamo da  je interes bio da se utakmica završi bez pobednika“, navodi se u saopštenju FK Sloboda.

 ZooM
 
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.