„Sloboda“ dobila novog predsednika Upravnog odbora

UŽICE – Za predsednika Upravnog odbora GFK Sloboda izabran je Nikola Sekulić koji je najavio da će u narednom periodu mlađe kategorije biti prioritet.

Na izbornoj Skupština GFK Slobode verifikovan je novi sastav od 23 člana i devet čanova Upravnog odbora. Nikola Sekulić je novi predsednik Upravnog odbora, a njegovi najbliži saradnici su Nemanja Nešić (potpredsednik kluba), Zoran Todosijević, Aleksandar Jelisavčić, Velibor Jeverica, Slobodan Stanić, Goran Burlić, Dušan Marković i Miroslav Rebić.

Nikola Sekulić
Foto: Uzice Oglasna tabla

„Naš cilj je da nastavimo već dobro utabanim putem, a to je da uvek stremimo ka najvišim ciljevima i da finansije uvek budu pod kontrolom. Ono što u prethodnih godinu dana nije bilo na zadovoljavajućem nivou su svakako mlađe kategorije i to je oblast kojoj moramo pridodati najviše pažnje u narednom periodu. Takođe, sarađivaćemo usko sa našim gradom kako bi započeli i priveli kraju izgradnju terena sa veštačkom travom“, rekao je Sekulić.

Za generalnog sekretara kluba izabran je Petar Blagojević, za predsednika Skupštine Zoran Novaković a njegov zamenik biće Boško Lekić. Takođe, doneta je odluka da predsednik Nadzornog odbora bude Saša Nešović.

Na mestu predsednika Upravnog odbora bio je MIlovan Đorić do 28. marta 2019. godine.

Izvor: Uzice Oglasna tabla

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.