SIM u Priboju 19. juna

Priboj – Na sastanku Izvršnog odbora SIM Srbija Priboj 2020. doneta je odluka, da se nakon zvaničnog ukidanja zabrane okupljanja na otvorenom prostoru, 19. jun ozvaniči kao datum svečanog otvaranja ovogodišnjeg karavana radosti Dunav osiguranja Sportskih igara mladih Srbije.

Svečano otvaranje planirano je za 19.00 sati na gradskom trgu, nakon čega sledi spektakularan program  sa koncertom Dejana Petrovića i Big benda, proslava sedmog rođendana SIM Srbija uz veliku tortu i vatromet, dok će u završnici građane Priboja i cele tromeđe zabavljati Lexington Bend.

Priboj će biti i domaćin tri državna prvenstva i to u  atletici, trka na 60 metara, u malom fudbalu, kao i državnog prvenstva u igri između dve vatre koja je postala i zaštitni znak Igara. Prvenstva će se odigrati 19. juna u toku dana, dok će nadmetanja u ostalim sportovima iz programa Igara biti organizovana na kompleksu školskih terena u novom delu Priboja dan kasnije, 20.juna.

Već sada je prijavljen veliki broj dece iz cele Srbije, a deca iz Priboja mogu se prijaviti i lično pred početak takmičenja koja startuju 20. juna u 10 sati. Uz zanimljiva takmičenja u 10 sportova, SIM Srbije je pripremio i bogat edukativni program – animatore i specijalna iznenađenja za decu i mlade iz Priboja i okolnih mesta, koji se očekuju u velikom broju.

Karavan prijateljstva Igara će, nakon Priboja, posetiti još 35 gradova, opština i mesta u Srbiji.

PPMedia

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.