Šapić: Očekujem da SPAS bude treći na parlamentarnim izborima (VIDEO)

UŽICE- Lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da očekuje da njegova stranka ostvari treći izborni rezultat na predstojećim parlamentarnim izborima,dok prognoze na lokalnim nije hteo da iznosi na predizbornom skupu na stranačkim štandovima u Užicu.

“Iako nemamo takav status u medijima,ni kod političkih analitičara na  čije mišljenje i prognoze se nikad nisam previše ni oslanjao,dve sedmice pre izbora ja verujem da imamo objektivne šanse da budemo trećeplasirana politička organizacija u zemlji i mislim da bi to bio veliki uspeh SPAS-a “,naglasio je Šapić .

Lider Srpskog patriotskog savez a istakao je da  njihovi članovi i pristalice neće učestvovati u uzavreloj političkoj kampanji ,koja to postaje ,kako je rekao,zarad nekih političkih poena.

“Mi u podelama nećemo učestvovati,jer ne počinje život i ne završava se izborima.Treba u miru da živimo jedni sa drugima i da se trudimo da za  našu  ulicu ,kraj,mesto uradimo što više “,naglasio je Šapić.

Prvi na listi “Aleksandar Šapić-Pobeda za Užice”Milan Kurlagić izjavio je da očekuje veliko poverenje Užičana i istakao da će se oni zalagati za promenu sistema vrednosti kroz značajna ulaganja u kulturu i obrazovanje na lokalnom nivou,poboljšanje mera energetsker efikasnosti kroz veće subvencije i demetropolizaciju,odnosno razvojnu podršku manjim gradovima i opštinama.

Srpski patriotski savez će na lokalnim izborima u Užicu 21.juna učestvovati  sa listom “Aleksandar Šapić-Pobeda za Užice” ,koja je proglašena pod rednim brojem 3.

You may also like...