Sajam zapošljavanja u petak u GKC-u

UŽICE – Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Užice organizuje Sajam zapošljavanja u petak 30. marta od 11 do 13 časova u Gradskom kulturnom centru Užice.

Na sajmu će učestvovati 28 poslodavaca iz Užica i okoline koji će ponuditi preko 150 slobodnih radnih mesta za radnike metalurške, mašinske i elektro struke, diplomirane hemijske, mašinske i elektro inženjera i inenjera tehnologije tekstila i prehrambene tehnologije, inženjera arhitekture, CNC strugara, glodača i brusača i druge radnike metalske struke, ekonomske, trgovinske i komercijalne struke, vozača B, C i E kategorije u zemlji i u međunarodnom transportu, saopšteno je iz NSZ Užice.

Priliku da dođu do posla imaće i radnici prehrambene struke – pekari, kuvari, poslastičari, radnici na preradi voća i povrća, konobari i šankeri, radnici građevinske struke (od diplomiranog inženjera građevine, preko zidara, tesara, armirača, bravara i montera), agenti prodaje životnih i neživotnih osiguranja i bankarskih usluga, socijalni radnici, medicinske sestre-vaspitači i diplomirani vaspitači.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposleni će dobiti i pomoć u pisanju radne biografije, navodi se u saopštenju NSZ.

 

 

You may also like...