Sa brda se lepše vidi (VIDEO)

IVANJICA – Dvonedeljna pauza je završena i Super liga se nastavlja 13. kolom.

Evidentno je da je pauza prijala svima i to niko ne krije, a u Javor Matisu kažu da su mogli da biraju vreme za predah upravo bi to bio ovaj trenutak. Usled serije loših rezultata došlo je do promene trenera i potrebno je vreme da se novi šef struke upozna sa kvalitetima i manama svih igrača. Vlado Jagodić je za kratko vreme promenio neke stvari i to se videlo već u Nišu gde su Ivanjičani čak i sa igračem manje bili nadomak pozitivnog rezultata, dok je utakmica sa Radom pokazala da je ekipa na pragu ozdravljenja. Prekinut je niz od sedam uzastopnih poraza i sada sledi meč protiv Čukaričkog. Veoma teško gostovanje ali Jagodić smatra da nema mesta za strah već nasuprot tome, hrabro i do kraja pa šta bude.

Ivanjičani su portiv Rada došli do pobede u 87. minutu a strelac je bio Kovačević. Pored toga što je doneo pobedu svojoj ekipi, još veću sreću je doživeo na porodičnom planu jer je postao otac. Nasmejan i raspoložen, uostalom kao i cela ekipa putuju na megdan Čukaričkom sa nadom da mogu do pozitivnog rezultata.

I u ovoj utakmici na raspolaganju neće biti štoperski tandem Milović – Karišik, dok je Maričić počeo da trenira ali su veoma male šanse da se pojavi u protokolu. Amanović je zbog reprezentatvnih obaveza veoma kasno stigao u Ivanjicu i nije trenirao sa ekipom ali će morati brzo da se adaptira jer svaki bod od velikog značaja. Utakmica između Čukaričkog i Javor Matisa igra se u subotu sa početkom u 17 sati a sudiće je Užičani Nenad Đokić, Nemanja Petrović i Slobodan Pavlović.

You may also like...