Romale iz Vankuvera

 VANKUVER-Sedmoro prijatelja,veoma obrazovanih ljudi i muzički nadareno je pre osam meseci osnovalo bend Romale u Vankuveru .

 

Članovi ovog benda su Nena- vokal, Branko – bas i vokal, Nenad – gitara i vokal, Saša – gitara,saksofon i vokal, Nikola – gitara, tamburica i vokal, Zoza – bubnjevi i udaraljke i Vladan – violina. Ova raspevana družina svira i peva rusku, špansku, italijansku, mađarsku cigansku muziku.
Romale učestvuje na svim Evropskim festivalima i na humanitarnim koncertima u Vankuveru. Za veoma kratko vreme od osnivanja benda, oni su tri puta doprineli da se sakupi pomoć za nastrdale u poplavama. 
Svakog meseca oni organizuju i višečasovni koncert u nekom od lokala, gde publiku iz svih krajeva bivše Jugoslavije, kao i Kanade, zabavljaju uz zvuke neodoljive ciganske muzike, a veoma često na kraju večeri raspolože goste starom dobrom pop muzikom.
Oni kažu, da gostima i publici šalju dobre vibracije, te da njihova muzika dopire do najtanje niti u duši i srcu, pa zato svi plešu i pevaju sa njima.
U Vankuveru se sa nestrpljenjem  čeka “Romale svirka” i traži karta više.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.