Renovirane svlačionice na FAP-ovom stadionu

PRIBOJ – Fudbalski Priboj odnosno FK FAP sada ima sređene svlačionice i tuš kabine, a uređene su i poslovne prostorije kluba prostorije Fudbalskog saveza Priboj, kao i kancelarije ustanove “Sportski centar”, koji u ime opštine i gazduje ovim prostorom.

Na samom fudbalskom terenu postavljen je semafor i urađen tunel za igrače, a kompletan stadion je pokriven internetom i protivpožarnom zaštitom.

Stadion FK FAP
Foto: opština Priboj

“Potpuno smo rekonstruisali sve tri dosadšnje svlačionice sa tuš kabinama za igrače i sada opremili i četvrtu, kao i prostor za sudije i delegata, zatim kancelariju  FK FAP, kancelariju OFS Priboj, kao i kancelarijski prostor za radnike  naše sportske ustanove. Ukupna vrednost investicije je oko 15 miliona dinara, 80 odsto  sredstava izdvojila je opština Priboj, dok je preostali deo finansirala  kompanija “Konkord Vest” Pribojca Željka Drčelića. Već smo u konkretnim razgovorima oko nadgradnje zapadne tribine gradskog stadiona, a  radove bi finansirali  pribojski privrednici, uspešni u svetu, koji vole svoj rodni grad. Sa natkrivanjem tribine konačno bismo rešili i problem prokišnjavanja u podtribinski prostor gradskog stadiona”, kaže Aleksandar Mandić, direktor “Sportskog centra Priboj”. 

Uskoro se očekuje i nastavak započete rekonstrukcije fiskulturne sale ispod tribina, a planirane su i redovne aktivnosti na osveženju gradskog bazena,pred nastupajuću letnju sezonu.

(izvor: opština Priboj)

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.