Remi na generalnoj probi (video)

UŽICE – Sloboda i Sloga su u poslednjoj proveri pred prvenstvo odigrali nerešeno 1:1.

sloboda pripremna 2016. Sloboda: Divac, Miličić, Marjanović, Vidić, Joksimović, Vujić, Milanović, Velemir, Nešović, Jeremić, Đerić. Igrali su još: Nnmani, Bigović, Radaković, Emeka i Vasiljević.

Sloga: Rumenić, Tanasković, Spasenić, Filipović, Nikolić, Vukašinović, Radosavljević, Ćiroivć, Tešić, Vasilić, Plazinić. Igrali sui još: Tešović, Stanić, Varničić, Leković, Mitrović, Terzić i Grujičić.

Pred 300 gledalaca na Gradskom stadionu Sloboda i Sloga su odigrali „generalku“ pred prvenstvo koje počinje sledećeg vikenda. Viđena je dobra fudbalska predstava u kojoj su obe ekipe želele pobedu. Sloboda je povela u 19.minutu preko Đurića a Sloga je izjednačila u samom finišu prvog poluvremena, kada je Tešić iskoristio nesmotrenost domaće odbrane i u 44.minutu poravnao na 1:1.

sloboda-sloga 2016Tokom drugog poluvremena Ristanović i Nikitović su dali priliku svim igračima, a i pored velikog broja prilika rezultat se nije promenio.

Sloboda u prvom kolu Prve lige Srbije gostuje u Šapcu domaćoj Mačvi, dok Sloga u okviru prvog kola srpske lige zapad gostuje u Kragujevcu Radničkom 1923 d.o.o.

You may also like...