Rekonstrukcija zgrade opštine Prijepolje

PRIJEPOLJE – Ugovor o sanaciji i nadogradnji zgrade lokalne samouprave potpisali su predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović i direktor pribojskog preduzeća Dekor invest.

Projekat predviđa izgradnju nove sale za skupštinska zasedanja i dogradnju novih prostorija, takođe biće urađena i fasada na zgradi i promenjen krovni pokrivač. Vrednost radova iznosi 22 miliona dinara, rok za završetak je 120 dana.

„Lokalna samouprava će najzad dobiti moderan i komforan dom kakav odavno i zaslužuje. Ovo je bila želja mnogih skupštinskih saziva i opštinskih vlasti koja je sada sprovedena u delo. Pored sanacije i izgradnje u unutrašnjosti zgrade, projekat obuhvata i njenu spoljašnju izolaciju i klimatizaciju. Rok za završetak svih radova je 120 kalendarskih dana, ali se nadam da će izvođač to i ranije završiti“, rekao je Zindović.

On kaže i da će tokom trajanja radova lokalna samouprava nastaviti normalno da funkcioniše.

„Radovi će se izvoditi na taj način da ne smetaju redovno funkcionisanje svih opštinskih službi. Neki udarni radovi će se izvoditi u popodnevnim časovima i u danima viknda“, dodao je Zindović.

Novac za građevinske radove obezbeđen je iz lokalnog budzeta.

PP Media

You may also like...