Rekonstrukcija puteva i ulica na Zlatiboru

ČAJETINA – Na Zlatiboru su u punom jeku radovi na rekonstrukciji puteva i ulica. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika, izvesno se kasni sa radovima, ali prema proceni, u narednih desetak dana, radovi će biti privedeni kraju.

Na teritoriji Mesne zajednice Zlatibor, radiće se na krpljenju i rekonstrukciji puteva i ulica koje su oštećene prekopavanjem za kablovsku televiziju, postavljanje vodovodne mreže ili na bilo koji drugi način.
Prema rečima Bojane Božanić, pomoćnice predsednika opštine Čajetina u toku je poslednja faza rekonstrukcije ulice Jovanke Jeftanović na Zlatiboru. Vrednost cele investicije je nešto više od 30 miliona dinara. Najveći deo posla je odrađen i isplaćen izvođačima, a u toku je završna faza radova na ovoj ulici, čija je vrednost oko 3 miliona dinara. Poslednja faza podrazumeva proširenje pomenute ulice, na potezu od restorana „Park“ do restorana „Miris dunja“.Uzimajući u obzir veliki broj instalacija, radovi su trajali nešto duže od planiranog roka, pa se u narednik nekoliko dana očekuje asfaltiranje.
U Viogorskoj ulici na Zlatiboru izvršeno je nekoliko prekopa zbog instalacije struje i postavljanja trafo stanice,a sve u cilju poboljšanja elektro-mreže za objekte koji se grade.Narednih dana planirano je da izvođač  završi radove na krpljenju i održavanju i ove deonice.
asfaltiranje mackatProteklog vikenda završeno je asfaltiranje dela, jednog od najfrekventnijih puteva u selu Mačkat prema Beloj Zemlji.Vrednost radova je oko 5 miliona dinara, a asfaltirano je 605 metara kolovoza, širine 5 metara. Ova investicija je započeta još prošle godine, a u toku je i popravka puteva u Šljivovici i Dautovcu.
ZooM
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.