Rekonstrukcija ambulante u Sevojnu biće završena do 20.juna (VIDEO)

SEVOJNO- U toku je rekonstrukcija zdravstvene ambulante u Sevojnu u koju je iz budžeta grada izdvojeno 9 miliona dinara.radovi će biti završeni do 20.juna ,a ambulanta neće prekidati sa radom zbog izvođenja rekonstrukcije.


“ Ovo je prva ozbiljna rekonstrukcija od izgradnje tog objekta u okviru koje će biti zamenjena stolarija, urađena fasada, zamenjen deo krova i urađena drenaža. Rekonstruišu se toaleti i osvežava unutrašnji prostor a u narednom periodu radiće se na obezbeđivanju dodatnih sredstava za unutrašnju stolariju i podove.Ulaganja u zdravstvo jesu nacionalni priorotet ali i jedan od naših glavnih priorieta, jer zdravlje Užičana nama je na prvom mestu. To pokazujemo svim aktivnostima u prethodnom periodu ali i planovima i projektima koje ćemo tek realizovati”, istakla je posle obilaska radova na rekonstrukciji Zdravstvene ambulante u Sevojnu gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević.

Raković Radivojević je najavila i rekonstrukciju Dispanzera za plućne bolesti u Užicu.

“Posebno mi je zadovoljstvo što danas mogu da najavim i da ćemo zahvaljujući sredstvima odobrenim od strane EU PRO+ programa ući u komletnu rekonstrukciju Dispanzera za plućne bolesti u Užicu na koju se takođe čeka godinama. Ukupna vrednost tog projekta procenjena je na oko 440 hiljada evra, uz učešće grada od oko 260 hiljada evra. Očekujemo potpisivanje ugovora a nakon toga uslediće i ostale neophodne procedure“,rekla je gradonačelnica Užica.

Jelena Raković Radivojević je navela da i pored svih najavljenih ulaganja u naše zdravstve ustanove od strane Vlade i resornog ministarstva, lokalna samouprava teži da u skladu sa mogućnostima i sama doprinese što višem nivou kvaliteta zdravstvenih usluga i mnogo boljim uslovima kako za pacijente, tako i za zaposlene.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.