Regata uz Parni valjak i Lukasa

BAJINA BAŠTA – Drinska regata trajaće od 15. do 19. jula, a publika će se zabaviti uz hitove Ace Lukasa i Parnog valjka.

Najveću manifestaciju na vodi ove godine će otvoriti Balašević tribute band. Prvi dan se održava takmičenje u pripremanju riblje čorbe uz muzički program pored najkraće reke u Evropi – reke Godine. U petak će na izletištu Rača biti održan veliki solistički koncert Ace Lukasa, dok će na Most Festu i ove godine traje samo jedan dan i na njemu će posle bajinobaštanskog „Shimmer“ benda veliki koncert održati grupa „Parni valjak“.

„Turistička organizacija je preduzela opsežne mere kako bi bezbednost na vodi bila na maksimalnom nivou, a pozivamo sve učesnike da se pridržavaju pravila sa kojima ćemo na vreme upoznati sve posetioce. Pravila će biti istaknuta na našem sajtu i društvenim mrežama, a biće i na bilbordima, posterima i flajerima Drinske regate“, kaže direktor TO „Tara-Drina“ Dejan Mlađenović i naglašava da je akcenat na bezbednosti svih učesnika manifestacije.

Za razliku od prethodnih godina kada se Bubijada održavala na Zlatiboru, ove godine ljubitelji Volksvagen oldtajmera okupiće se u sklopu Drinske regate.

Na glavnoj ulici u Bajinoj Bašti održavaće se Sajam suvenira, domaće radinosti, meda i rakija uz brojne sadržaje za zabavu kao i veliki broj aktivnosti za najmlađe posetioce manifestacije.

Infoera

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.