Realnost, ambicije, stvarnost… (video)

POŽEGA – To su pitanja koja su nenadano došla na red posle serije odličnih rezultata požeške Sloge.

Remijem između Radničkog 1923 i Budućnost Krušika a pobedom Sloge nad Jošanicom trka za prvo mesto dobija još jednog kandidata. Požežani su svojim odličnim partijama tokom proleća zaslužili da osete šta znači biti kandidat za prvo mesto. Niko u klubu se ne zanosi nekim nerealnim ambicijama a Jovan Nikitović kao i uvek skromno govori o takvoj mogućnosti.

Koliko je realno da Sloga prati vodeći dvojac pokazaće i utakmica 24.kola u kom će se gostovati u Topoli domaćem Karađorđu. Utakmice ova dva rivala su uvek bile neizvesne, bilo da se igraju u Požegi ili Topoli. Karađorđe je u sredini tabele, još uvek nisu obezbedili opstanak tako da su im bodovi preko potrebni, ali kako smo rekli i Sloga ima svoje ambicije.

Stefan Neoričić je odličnopočeo prolećni deo sezone pa ga je za trenutak od terena odvojila povreda kolena. Nije ga bilo par kola ali se protiv Jošanice vratio u ekipu i pokazao da ima šta da pokaže. U paru sa Đorićem ili sa Stanićem drži zadnju liniju veznog reda i uveren je da svaku priliku koja se ukaže treba iskoristiti. Sloga iz dana u dan postaje sve ozbiljniji klub, atmosfera je odlična pa Stefan ne vidi razlog zbog čega ne pokušati sve što je u njihovoj moći.

Utakmica Karađorđe – Sloga igra se u subotu u Topoli sa početkom 16 sati.

ZooM

You may also like...