Raspisan konkurs za dodelu studentskih stipendija

UŽICE-Grad Užice  raspisao je konkurs za dodelu studentskih stipendija za školsku 2016/2017. godinu .Na konkursu mogu učestovati budžetski student prvog i drugog stepena studija na državnim fakultetima, koji žive na teritoriji Užica. Stipendije će se isplaćivati u 10 mesečnih rata za period septembar – jun.

gradska-kuca2 Student stipendista ima obavezu da se u roku od mesec dana po završetku studija javi Gradu Užicu – Gradskoj upravi za poslove organa grada, opštu upravu i društvene delatnosti, a grad Užice da u roku od dva meseca od dana primljenog obaveštenja o završetku studija, stipendisti obezbedi posao u struci.

Ukoliko se student stipendista ne javi po završetku studija ili odbije ponuđeni posao, u obavezi je da gradu Užicu vrati ceo iznos primljene stipendije, a ukoliko grad Užice u predviđenom roku stipendisti ne obezbedi posao u struci, stipendista se oslobađa obaveze vraćanja sredstava isplaćenih na ime stipendije.

Prijave na konkurs, sa traženim dokazima o ispunjenju uslova, podnose se Komisiji za stipendiranje talentovanih učenika i studenata, grada Užica za školsku 2016/2017. godinu, preko pisarnice Gradske uprave, soba broj 12, do 12.12.2016. godine, do 15,00 časova ili preko pošte preporučeno na adresu: Gradska uprava za poslove organa grada, opštu upravu i društvene delatnosti, ul. Dimitrija Tucovića 52, Užice.

 

You may also like...