Radovi vredni više od 50 miliona dinara


UŽICE – Povoljne vremenske prilike idu na ruku izvođačima, pa se radovi izvode na svim otvorenim gradilištima na teritoriji grada Užica. U pitanju su projekti čija realizacija je omogućena uz podršku nekoliko ministarstava ,a čija je ukupna vrednost 50 miliona dinara,saopšteno je iz Gradske uprave.

U Velikom parku radi se na izgradnji Skejt parka. Investicija vredna 4,5 miliona dinara, od čega su tri miliona dinara sredstva Ministarstva omladine i sporta, a 1,5 miliona obezbedio je grad.

foto.grad uzice

Pešačka staza Krčagovo – Carina povezaće ove dve mesne zajednice i za tu namenu iz budžeta grada opredeljeno je 6 miliona dinara.

U toku su radovi na parternom uređenju i izgradnji sportskog terena u Studentskom centru Krčagovo. Sa 7 miliona dinara radove finansira Ministarstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja, dok je učešće grada u realizaciji ovog projekta 6 miliona dinara.

Na Tari se gradi novo dečije igralište zahvaljujući sredstvima Ministarstva zaštite životne sredine u iznosu od 7, 6 miliona i grada u iznosu od 3,2 miliona dinara.

foto.grad uzice

U ovom trenutku najveća investicija je rekonstrukcija dečijeg bazena na Gradskoj plaži, gde je grad opredelio 20 miliona dinara za radove prve faze.

Kako poručuju izvođači ,radovi na ovim gradilištima biće završeni do kraja građevinske sezone,navodi se na sajtu grada Užica.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.