Radno vreme prodavnica i pošta tokom praznika

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Srbiji će biti izmenjeno radno vreme prodavnica i pošta.

Maksi supermarketi će 31. decembra i 6. januara raditi do 18 sati, dok 1. i 7. januara neće raditi.

Većina Idea, Roda i Merkator prodavnica 31. decembra i 6. januara, radiće skraćeno do 18 sati.

foto.zoomue

Neradni dani za većinu prodavnica, uključujući i Idea onlajn prodavnicu će biti 1. i 7. januar, dok će od 2. do 6. januara važiti redovno radno vreme.

Prodavnice kompanije Lidl Srbija, u celoj zemlji 31. decembra radiće skraćeno do 18 sati, dok će 1. januara biti zatvorene.

Od drugog dana nove godine, sve Lidl prodavnice radiće regularno, dok će na Badnji dan, 6. januara raditi do 18 sati, a na Božić neće raditi.

Radno vreme pošta

Javno preduzeće „Pošta Srbije“ saopštilo je da će od 1 do 3. januara, kao i na Božić, 7. januara, raditi dežurne pošte.

Svih dana praznika, navodi se, Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošta na aerodromu „Nikola Tesla“ radiće neizmenjeno, non-stop, kao i pošte na gotovo svim graničnim i administrativnim prelazima.

Dodaje se da će 1. i 7. januara dežurati Glavna pošta u Takovskoj 2, pošta na aerodromu „Nikola Tesla“, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U nedelju, 2. januara, radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport“ objektima u Novom Sadu i okolini, pošte u turističkim centrima na Kopaoniku i Zlatiboru i druge dežurne pošte.

Kako se navodi, 3. januara radiće 54 dežurne pošte u celoj Srbiji, u Beogradu i svim drugim većim gradovima.

Dodaje se da će 31. decembra i 6. januara pošte sa celodnevnim radnim vremenom raditi skraćeno, do 17 sati, dok će 27 pošta u Srbiji raditi do 18 časova.

Spisak tih pošta, kao i spisak svih pošta koje će dežurati tokom predstojećih praznika može se videti na sajtu JP „Pošta Srbije“.

Tanjug

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.