Radmila Smiljanić: Naša borba tek počinje (VIDEO)

UŽICE-Zdrava Srbija osvojila je 15 odborničkih mandata u budućem sazivu Skupštine grada,što je odličan izborni rezultat,izjavila je prva na listi Zdrave Srbije u Užicu Radmila Smiljanić.

„Izborni ciklus bio je opterećen mnogim problemima,ali mi i dalje čvrsto ostajemo u uverenju da su izbori jedini način da se vrati poverenje u političke partije i da kandidati odgovaraju za svoje rezultate i obećanja“,rekla je Smiljanićeva.

Ona se i zahvalila Užičanima koji su svojim glasom na izborima podržali ideje,program reformi i ,kako je rekla,vratili Užice na političku kartu Srbije.

„Učinićemo sve što je u našoj moći da rešavamo i pokrećemo rešavanje svih problema sa kojima se susreću građani Užica.kao najača opoziciona stranka u Užicu poručujemo da naša borba tek počinje“ ,naglasila je Smiljanićeva.

Predsednik Gradskog odbora Zdrave Srbije Vladan Virijević istakao je prioritete odbornika ove stranke u budućem sazivu Skupštine.

„Imaćemo ,kao prava opoziciona stranka,kontrolu nad radom gradske uprave i nećemo dozvoljavati neregularnosti ili donošenje odluka koje će biti na štetu Užičana.Zalagaćemo se da sve odluke se moraju donositi transparentno“ ,rekao je Virijević i naglasio da je cilj Zdrave Srbije da donese nešto novo i da zajedničkim radom promeni mnoge loše odluke koje su donete.

You may also like...