Radio Požega – 27 godina u etru

POŽEGA – Radio Požega obeležio je 27 godina postojanja . I dalje su na istoj frekvenciji sa koje je signal emitovan prvi put 7. februara 1996. godine, 94,7 MHZ. Ekspanzija interneta donela je i novu mogućnost, a to je da je program radija dostupan i slušaocima širom sveta.

Radio Pozega
Foto.Radio Požega

Prostorije Radio Požege se sada nalazi u Biznis centru, a te 1996. rad je započet iz potkrovlja požeškog bioskopa iz preuređenog dela kino-operaterske sale.
Poslovali su u sklopu Kulturnog centra sve do maja 2007. godine kada je došlo do formiranja posebnih preduzeća: Radio Požega, Televizija Požega i Kulturni centar. Nakon izdvajanja iz Kulturnog centra radili su kao samostalno Javno preduzeće do 2015. godine kada su postali privatno. U vrlo turbulentnom vremenu za jednu malu radio stanicu menjao se i broj zaposlenih, pa ih je sada na radiju 5.

„I dalje se trudimo da pravovremeno prenesemo informacije vezane prvenstveno za lokalna dešavanja, ali i da ponudimo kvalitetnu muziku po kojoj smo prepoznatljivi ne samo u Požegi već i u susednim opštinama“,navode zaposleni u Radio Požegi.

Radio Požega,ZooMUE

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.