Rad kao prekretnica (video)

IVANJICA – Ukoliko ostvare toliko željenu pobedu Ivanjičani će za uhvatiti priključak sa ekipama iz sredine tabele.

javor-cukarickiUtakmica koja za Javor Matiis može da bude od velikog značaja jeste prva naredna protiv Rada. Sedam osvojenih bodova u osam odigranih kola sigurno nije mera, ali kada se uzme u obzir da su Ivanjičani pet puta gostovali, od tri domaćinstva u dva ugostili Partizan i Čukarički onda je sve jasno. Zbog toga svi u klubu utakmicu protiv Rada vide kao priliku da se posle dužeg vremena osvoje sva tri boda na domaćem terenu. Javor Matis je u sklopu pripreme za ovaj meč odigrao kontrolnu utakmicu u Užicu protiv Slobode gde je Veselinović mogao da vidi sa kojim snagama raspolaže pred duel protiv građevinara.

Drako Bjedov napadač Javor Matisa posle prvog kola u Surdulici kada je postigao dva gola, više se nije upisao u listu strelaca. Priliku za to imaće protiv Rada jer i on kao i Veselinović vdi ovu utakmicu kao priliku za beg sa dna. Neće biti lako, ali ukoliko svi daju svoj maksimum treba očekivati pobedu pred svojim navijačima.

Veselinović pred meč sa Radom sigurno neće moći da računa na usluge Eliomara dok je pod velikim znakom pitanja i Gafurov. To Javor Matisu umnogome otežava posao jer se radi o dva veoma bitna igrača za ivanjičkog superligaša, ali koga nema bez njega se mora i može. Ovaj meč se igra kao poslednji u okviru 9.kola a termin je subota od 20 sati.

ZooM

You may also like...