„Putarima“ bod u Krčagovu

UŽICE – U okviru 4. Kola Srpske lige Zapad, Jedinstvo Putevi su kao domaćin igrali nerešeno sa Mihajlovcem 1:1.


5385Pokušao je povratnik u redove Jedinstvo Puteva Mladenović da sa loptom izmakne protivničkoj odbrani, na ivici šesnaesterca zaustavio ga je Stojković. Sudija Đorđević pokazao je na kreč, a Miljković preciznim šutem savladao korpulentnog Dobrića.
Desetak minuta ofanzive Mihajlovca bilo je dovoljno za izjednačenje. Jovanovićev udarac sa ivice šesnaesterca završio je u levom uglu.
Između 60. i 67. minuta „putari“ su propustili tri prilike za pobedu. Mladenović je sa 15 metara šutirao pored istrčalog Dobrića ali i pored stative. Martinović je pokušao da tešku loptu iz blizine skrene u prazan gol, ali je bio neprecizan, dok se posle još jednog pokušaja Mladenovića istakao golman Dobrić.

Na stadionu u Krčagovu, pred 300 gledalaca meč je sudio Nikola Đorđević iz Aranđelovaca. Strelci: Miljković iz jedanaesterca u 11. za Jedinstvo Puteve, Jovanović u 35. minutu za Mihajlovac. Žuti kartoni: Žilović, Savić, Janjušević, Glišović, Vasiljević (Jedinstvo Putevi), Stojković, Jovanović, Stojanović, Redžić (Mihajlovac). Crveni karton: Savić (Jedinstvo Putevi) u 90. minutu. Isključenje: Goran Đukić (trener Jedinstvo Puteva) u 90. minutu.
JEDINSTVO PUTEVI: Vukašinović, Janjušević, Žilović, Savić, Lazović, Glišović, Đukić (78. Stanić), Mladenović, Vasiljević, Miljković, Martinović (68. Petrović).

MIHAJLOVAC: Dobrić, Milović, Stojković, Ivković (Lukić), Milosavljević, Pejić, Dišić (Đorđević), Jovanović (Arsenijević), Krnjajić, Stojanović, Redžić.

You may also like...