Prvih 30 godina Čigota programa (VIDEO)

BEOGRAD-Specijalna bolnica Čigota organizovala je u Beogradu prezentaciju brenda Čigota i prvih 30 godina programa Čigota i promociju novog Spa&Wellness i najsavremenijeg dijagnostičkog aparata iz nuklearne medicine.

Direktor SB Čigota Željko Stakić podsetio je da ova ustanova traje već 55 godina i da se godinama od lečilišta za hipertireozu postala prestižna zdravstveno-turistička ustanova.

„Pre 30 godina pokrenut je Čigota program za redukciju telesne mase,prvi velnes na Balkanu,čije je ime postalo zaštitni znak cele ustanove i pod kojim je danas Čigota zaštićena kao jedinstveni zdravstveno-turistički brend.Naš zadatak je da taj brend čuvamo i razvijamo i dalje kako bi bio što  bolje pozicioniran na međunarodnom tržištu.U tom cilju u prošloj godini imali smo dve velike investicije.Jedini u Srbiji nabavili smo uz pomoć Vlade Republike Srbije ,najsavremeniji dijagnostički uređaj iz oblasti  nuklearne medicine i završili prvi fazu izgradnje modernog velnes centra u Čigoti“,istakao je Stakić.

Jelena Ševkušić iz tima Čigota programa rekla je da je za 30 godina kroz ovaj program prošlo 40800 osoba  i da su  u početku čak 90 odsto korisnika bile žene,da bi danas jedna trećina polaznika programa bili muškarci.Najstarija korisnica Čigota programa ima 85 godina.

Povodom 30 godina programa Čigota uručene su plakete za saradnju i dugogodišnji doprinos Specijalnoj  bolnici prof. dr  Slobodanu Unkoviću,predsedniku Upravnog odbora SB Čigota Ivanu Paunoviću,Vesni Civrić iz Udruženja građana Duga,donatorki Elisabeth Fessl de Alemany i zlatna plaketa lobisti Zoranu Ostojiću.

You may also like...