Prvi učenički startup kamp „Start me up“ (VIDEO)

UŽICE-U organizaciji Regionalnog inovacionog startup Hub Užice, Regionalne razvojne agencije Zlatibor,grada Užica i uz pomoć programa „Šta nam teško“ u toku je prvi učenički startup kamp.

Startap kamp je namenjen mladima, sa fokusom na završne godine svih srednjih škola u Užicu, a sa ciljem podsticanja preduzetništva i preduzetničke kulture kod mladih.
Ideja je da kroz tri dana veoma intenzivnog rada na razvoju njihove poslovne ideje mladi steknu osnovne veštine i znanja potrebna za razvoj poslovnog modela i pokretanje jednog startapa, a da poslednjeg dana 24.oktobra, timovi prezentuju svoje ideje pred stručnim
žirijem i publikom u Gradskoj kući.


Ovo je prvi Start up kamp za mlade u Zlatiborskom okrugu, a koji će okupiti mlade na jednom mestu i pružiti im nezaboravno iskustvo. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa ljudima sličnih interesovanja, a različitih iskustava.
Zbog velikog interesovanja, planirano je da se Start up kamp uvrsti u godišnji kalendar događaja u Užicu, ali i da se omogući prijava učesnika iz celog Zlatiborskog okruga.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.