Prvi Partizan Užice primer dobre prakse kako do Oskara kvaliteta


UŽICE-Benčmarking radionica “Primeri dobre prakse kompanije Prvi partizan Užice” održana je u Regionalnoj privrednoj komori Užice. Ovaj skup deo je aktivnosti Kluba partnerskih organizacija FQCE, povodom obeležavanja dodele Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta” za 2021. godinu, kada je kompanija “Prvi partizan” osvojila najviše priznanje “Šapion izvrsnosti” u kategoriji realnog sektora, a generalni direktor specijalno priznanje “Lider poslovne izvrsnosti”.

foto.grad uzice

“Nama je posebno drago što grad Užice u svom privrednom sistemu ima kompaniju koja svojim poslovanjem postiže odlične rezultate, dobija zavidna priznanja i kao takva služi kao najbolji primer poslovne izvrsnosti i kvaliteta. Mi ćemo se i dalje truditi da ovakve kompanije podržavamo i naravno sve pozivamo da zajedničkim radom i ulaganjima stvorimo uslove za njihov dalji razvoj”,rekla je gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević.

Cilj ove radionice je, kako su naveli organizatori, da se kroz primere dobre prakse kompanije “Prvi partizan” da pun doprinos afirmaciji nagrade “Oskar kvaliteta” kao nacionalnog modela za poslovnu izvrsnost, koja kao snažno motivaciono sredstvo ima za cilj da podstiče organizacije svih sektora i delatnosti da ulažu stalne napore na poboljšanju organizacionih i poslovnih performansi i povećanju konkurentske prednosti na domaćem i ino tržištima.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.