Prvacima u Čajetini dodeljene članske karte za biblioteku i novčani poklon od opštine

ČAJETINA – U okviru Dečije nedelje prvacima sa teritorije opštine Čajetina, već tradicionalno, podeljene su članske karte za čajetinsku „Biblioteku Ljubiša R. Đenić“, a opština ih je darovala sa po pet hiljada dinara.

„Sve što mi stariji danas radimo, radimo zbog lepše budućnosti naših najmlađih, kao što su radili i naši roditelji, naše bake i deke i svi naši pre njih. Polazak u školu je jedan od najlepših trenutaka u našim životima stičemo nova znanja, nove drugare, nove učitelje, i zato i opština Čajetina uvek želi da da svoj doprinos kako bi ulepšala taj novi trenutak u dečijim životima. Pogotovo nam je drago što se u opštini povećava broj dece, samim tim i broj prvaka i nadam se da će se taj trend nastaviti“, rekao je zamenik predsednika opštine Miloje Rajović.

Zaposleni u Biblioteci su prisutnim prvacima predstavili način rada ustanove, praksu oko iznajmljivanja knjiga i poželeli im da budu što redovniji čitaoci. S druge strane, đaci su se predstavili recitacijama, kroz pesme Ljubivoja Ršumovića.

Izvor: cajetina.org.rs

Foto: facebook

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.