Prva brdska trka na Zlatiboru (VIDEO)

ZLATIBOR – Na Brdskoj trci i Super drajver kupu na Zlatiboru Dejan Jovanetić je bio prvi u svojoj klasi, kao i Željko Starčević koji su doneli bodove Automobilskom sportskom udruženju Zlatibor. Na kupovima je učestvovalo ukupno 118 vozača čime je otvorena sezona auto trka, a staza ispod Tornika je vožena prvi put ove godine.

Zlatibor je bio domaćin otvarajuće trke sezone brdskog šampionata, a organizator trke je ASU Zlatibor, čiji članovi su već nekoliko godina unazad prisutni i kao organizatori i kao takmičari.

„Učinak domaćih takmičara na Super drajver kupu je bio odličan. Dejan Jovanetić je bio prvi u svojoj klasi, kao i Željko Starčević koji se odlično pokazao i time su doneli dosta bodova klubu. U narednom periodu nas očekuje težak rad jer šampionat je prilično gust, tako da biće trka i u domaćem šampionatu i u zemljama regiona“, rekao je predsednik ASU Zlatibor Vladimir Mirčić.

ASU Zlatibor je po prvi put organizovao brdsku trku, a do sada su organizovali dve trke autoslaloma i jednu trku super drajver kupa.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.