Provera karaktera (video)

POŽEGA -Može li Sloga da ponovi igru kao protiv Radničkog 1923 pokazaće duel  protiv trećeplasirane ekipe na tabeli, Šapina.

Posle odlične igre i zaslužene pobede Sloge nad liderom na tabeli Radničkim 1923, Jovan Nikitović i njegovi saradnici tokom ove sedmice dosta su radili na tome da igrači shvate da je to samo jedna utakmica u nizu i da do kraja prvenstva ima još dosta da se igra. Svakako da prijaju pohvale i da pobeda nad najvećim kandidatom za povratak u Prvu ligu Srbije mnogo znači na samopuzdanju. Tu utakmicu treba što pre zaboraviti ali sve dobre stvari koje su radili igrači na terenu treba ponavljati iz kola u kolo kako bi i Sloga jednog dana bila ozbiljan kandidat za mesto broj jedan. Novo iskušenje karaktera fudbaleri Sloge imaće na gostovanju u Šapinama, istoimenoj ekipi koja u ovom trenutku ima tri boda više od Požežana. U jesenjem delu Sloga je slavila minimalnim rezultatom 1:0, pa će Šapine sigurno želeti da se revanširaju. Radi se o dobroj ekipi, što govorii pozicija na tabeli a Nikitović se nada da njegovi momci mogu da izdrže sve pritiske koji ih očekuju.

Stefan Tešić je načeo mrežu Radničkog 1923, golom u 15. minutu i nagovestio pobedu svoje ekipe. Mladi napadač Sloge ima samo 19 godina i već sada pokazuje da se radi o talentovanom fudbaleru. Veruje u saigrače i sebe i priželjkuje da se iz Šapine ekipa vrati neporažena.

Probelemi oko igračkog kadra se ne smanjuju. I dalje su neki igrači pod znakom pitanja a oni koji su zdravi putovaće u Braničevski okrug na duel Šapinama. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 14.30.

ZooM

You may also like...