Protokol o saradnji Čigote i Srpsko-ruskog kluba (VIDEO)

UŽICE-Specijalna bolnica Čigota i Srpsko-ruski klub Užice potpisali su danas Protokol o saradnji koji će još više unaprediti,kako su istakle obe strane,ionako dobru saradnju između njih.

„Ovaj protokol će obogatiti i proširiti našu ponudu,ne samo sa aspekta usluga lečenja i rehabilitacije,već i zajedničkog organizovanja kulturnih manifestacija i turističkih aranžmana.Gosti iz Rusije iskazuju potrebu ne samo za zdravstvenim,već i kongresnim i verskim turizmom.Takođe imaju želju da upoznaju naše običaje,kulturu i tradiciju.Zajedno možemo da izađemo u susret njihovim željama ,kakop bi odlazili zadovoljni i uvek se vraćali“ ,naglasio je za portal ZOOMUE direktor Specijalne bolnice Čigota Željko Stakić.

Čigota ima veliki potencijal u oblasti zdravstvenog turizma ybog koga veliki broj ruskih turista dolazi na Zlatibor,istakao je predsednik Srpsko-ruskog kluba Nemanja Spalović i najavio direktnu prisutnost ovog kluba na tržištu Rusije.

„Srpsko-ruski klub otvara filijalu u Rusiji,sa ciljem prezentacije Zlatiborskog okruga i njegovih institucija među kojima je i Čigota.Ona je već prisutna na tom tržištu i beleži značajne uspehe na dovođenju ruskih turista na Zlatibor“,istakao je Spalović.

You may also like...