Protiv tradicije (video)

IVANJICA –  U 4. kolu Superlige Javor Matis će pokušati da po prvi put u svojoj istoriji savlada Partizan pred svojim navijačima.

 

najava javor-partizanJavor Matis je u Novom Sadu protiv Bačke ostvario prvu pobedu u ovom prvenstvu i sa mnogo više optimizma dočekuje naredno kolo u kom će ugostiti raštimovani parni valjak. Miloš Veselinović tvrdi da je bez obzira na stanje u kom se nalazi, klub iz Humske favorit u tom meču. I pored toga njegovi igrači na teren ne izlaze sa belom zastavom već sa namerom da ostvare što bolji rezultat. Šef struke ivanjičkog superligaša bio je na stadionu JNA i uživo gledao Partizan, a ipak će mu velika nepoznanica biti sastav crno belih. Kaže da Partizan ima veliki broj kvalitetnih pojedinaca i da njegove igrače čeka težak posao ma ko bio u sastavu trenera Nikolića.

Jovan Đokić je bio jedini strelac u utakmici protiv Bačke i taj gol je doneo prva tri boda za njegovu ekipu. Svestan je da će utakmica u sredu biti izuzetno teška, da Javor Matis igra protiv tradicije jer nikada do sada nije pobedio Partizan u Ivanjici ali svaki naredni duel je prilika da se tradicija sruši. Partizan je daleko od idealne forme što može biti prilika za iznenađenje.

Veselinović ima sve igrače na raspologanju. Poziva publiku da dođe u što većem broju jer im je njihova podrška od velikog značaja i da ta podrška treba da se zasluži. Njegovi igrači će se truditi da svojim igrama to poverenje i dobiju, a prva velika prilika je utakmica protiv Partizana koja se igra u sredu sa početkom u 18.30.

ZooM

You may also like...