Protiv tradicije (VIDEO)

POŽEGA – Sloga je uspešno prebrodila gostovanje u Mihajlovcu, ali će tu pobedu morati da overi protiv tradicionalno neugodnog protivnika, Budućnost Krušika.

Kada se završio jesenji deo sezone u kom je Smederevo završilo na prvom mestu sa četiri, odnosno pet bodova prednosti nad najbližim rivalima Zlatiborom i Slogom većina je pomislila da je tu prvenstvo gotovo. Prva četiri kola su pokazala da to nije ni približno bilo tačno jer se sada pored ove tri ekipe za borbu oko prvog mesta uključuje i Šumadija iz Aranđelovca. Sloga je za sada najbolje iskoristila kikseve svojih konkurenta i zasela na vrh srpske lige zapad. Minimalnom pobedom u Mihajlovcu osvojena su sva tri boda. Grujičić je sa obe noge na zemlji, bez obzira na okolnosti u kojoj se nalazi ekipa za koju nastupa. Ističe da svi moraju da budu maksimalno posvećeni zacrtanom cilju jer prvenstvo je dugo i biće dosta, uslovno rečeno, iznenađujućih rezultata.

Za sada Nikitović nema glavobolju oko kadrovskih problema. Svi su spremni, niko nema problem sa kartonima što garantuje dobru utakmicu dva komšijska rivala. U do sada sedam odigranih mečeva Budućnost je bila dominantnija jer je pet puta slavila, tri puta u Valjevu i dva puta u Požegi, jednom je bilo nerešeno uz gol razliku 11:5. Sloga je samo jednom uzela sva tri boda i to ove sezone u Valjevu. Utakmica Sloga – Budućnost Krušik igra se u subotu na gradskom stadionu u Požegi sa početkom u 15.30.

You may also like...