Proširena turistička ponuda regije Zapadna Srbija

UŽICE-Turistička ponuda regije Zapadna Srbija bogatija za osam programa jednodnevnih izleta osmišljenih u saradnji sa turističkim subjektima iz ove regije. Izleti predstavljeni kroz flajere na srpskom i engleskom jeziku, osmišljeni su u saradnji sa turistickim agencijama sa Zlatibora, iz Užica i Prijepolja.

 

 
Kako je saopšteno iz ove turističke organizacije to su izleti u Sirogojno i Stopića pećinu, Mokru Goru, Višegrad, Specijalni rezervat prirode Uvac, Taru i Perućac, Splavarenje Limom, kao i izlet “Na svetim vodama Lima” i izlet Užice, Zlakusa i Potpećka pećina. Navedeni izleti i sveukupna turistička ponuda regije biće predstavljeni domaćim i stranim posetiocima saboru trubača u Guči od 7. do 9 avgusta u okviru promotivnog štanda Turističke organizacija regije Zapadna Srbija u Guči.
 
Turistička organizacija regije Zapadna Srbija je u prethodnom periodu ostvarila intenzivnu poslovnu saradnju sa organizatorima izleta, pružaocima usluga smeštaja i informativnom centrima na teritoriji koju pokriva. Cilj saradnje je bolja promocija područja i povećanje turističkih kretanja unutar turističke regije Zapadna Srbija. Informacije o izletima i štampani materijali se distribuiraju u hotelima širom regije Zapadna Srbija, turističko-informativnim centrima i turističkim agencijama.
 Turistička organizacija regije Zapadna Srbija je podržala sve aktivnosti sa 50 odsto  finansijskih sredstava kako bi unapredila javno-privatno partnerstvo u turizmu i pospešila širenje infomacija od značaja za turiste i posetioce Zapadne Srbije.
 
ZooM

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.