Promovisan Čigota brend (video)

BEOGRAD-Specijalna bolnica Čigota prva je u Srbiji i jedina u Evropi koja je brendirala svoje usluge kod Zavoda za zaštitu intelektualne svojine Republike Srbije.Promocija brenda Čigota održana je u Beogradu.

Čigota je,po rečima Zorana Dragojevića iz Zavoda za zaštitu intelektualne svojine,postala sinonim za zdravlje i pionir u oblasti brendiranja usluga.

„Za dobijanje brenda potrebna je veza između prirodnih i ljudskih faktora.Usluge Čigote u kombinaciji sa prirodnim i klimatskim faktorima imaju raritetan sinergetski efekat“,istakao je Dragojević.

Direktor Specijalne bolnice Čigota Željko Stakić podsetio je da je 1964.godine grupa vodećih endokrinologa i klimatologa tog vremena,utvrdila na osnovu analiza vazduha,povoljno dejstvo zlatiborskih klimatskih uslova na brže izlečenje poremećaja štitaste žlezde,što je dovelo do izgradnje lečilišta za hipertireozu,koje se vremenom razvilo u moderan i savremen medicinski centar.

Dugogodišnji naučno-stručni saradnik Čigote akademik Dragan Micić takođe je podsetio na vreme nastanka Čigote.

O značaju brenda Čigota govorili su i državni sekretari Ministarstva zdravlja Meho Mahmutović i Ministarstva trgovine,turizma i telekomunikacija Miroslav Knežević.

Brendom Čigota zaštićeni su lečenje i rehabilitacija oboljenja štitaste žlezde,Program  Čigota za redukciju telesne težine i promene kvaliteta života odraslih i Program Čigotica za prevenciju,lečenje i rehabilitaciju gojaznosti kod dece i adolescenata.

You may also like...