Promocija Zlatibora u Nišu i u Budvi

ZLATIBOR – Turistička ponuda Zlatibora predstavljena je na sajmovima u Nišu i Budvi.

sajamtoz1

Na petnaestom po redu, Medunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmor, koji je održan od 3. do 5. aprila  u Nišu,  Turisticka organizacija „Zlatibor“ u okviru štanda TO Regije Zapadna Srbija. 
Domacim turistima predstavljeni su smeštajni kapaciteti, izleti do atraktivih turistickih lokaliteta, kao i novi sportski sadržaji na Zlatiboru i okolini. Aktivan odmor kao specifican vid turizma pokazuje tendenciju rasta i postaje sve popularniji, a Zlatibor je izuzetno pogodna turisticka destinacija za avanturisticki odmor u prirodi. 
Na sajmu turizma održana je konferencija o avanturizmu na kojoj su se predstavili  klubovi i udruženja za ekstremne sportove, najnoviji programi aktivnog odmora, a Zlatibor je sportske sadržaji predstavio u okviru prezentacije „Aktivan odmor u regiji Zapadna Srbija“.
Na ovogodišnjem sajmu u Nišu svoju turisticku ponudu predstavilo je 112 izlagaca iz zemlje i regiona (pokrajina Seres iz Grcke, Turska, Republika Srpska, BiH, Crna Gora i Bugarska). 
  Na Medunarodnoj turistickoj berzi i sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo METUBES u Budvi od 3. do 5.aprila, Turisticka organizacija „Zlatibor“ predstavila je ukupnu turisticku ponudu planine. Ove godine na Jadranskom sajmu se predstavilo preko 190 ucesnika iz 13 zemalja.
Na štandu TO Srbije pored Zlatibora, predstavile su se i Turisticka organizacija Beograda, Turisticka organizacija Vojvodine, Turisticka organizacija Novog Sada i turisticka agencija „Bon Voyage“ iz Novog Sada.
Tržište Crne Gore jedno je od prioritetnih tržišta na kome je predstavljena turisticka ponuda Srbije. U 2013. godini u Srbiji je boravilo 67.658 turista iz Crne Gore, što je pet odsto više nego prethodne godine, i oni su ostvarili za cetiri odsto više nocenja. Na Zlatiboru su medu inostranim turistima, gosti iz Crne Gore najbrojniji, saopšteno je iz Turisticke organizacije Zlatibor.
ZooM
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.