Promocija Zlatibora u Moskvi

MOSKVA-Delegacija opštine Čajetina na čelu sa predsednikom opštine Milanom Stamatovićem, predstavila je potencijale turističke privrede Zlatibora i čitavog regiona najvećim moskovskim turističkim agencijama.

 

O zainteresovanosti za značajno otvaranje Srbije ka ruskim turistima govori i prisustvo visokih predstavnika zaduženih za turizam Ruske Federacije. 
 Valerij Rjazanski,ruski senator, član Saveta Federacije i predsednik Odbora za socijalna pitanja Saveta Federacije, istakao je zainteresovanost sportskih ekipa i omladinskih sportskih grupa za organizovanje priprema u Srbiji. Partneri iz Moskve već su upoznati sa potencijalima Srbije i Zlatibora u oblasti sportskog turizma.
Predsednik Saveza turističke industrije i Odbora za turizam u Privrednoj komori Rusije  Jurij Barzykin predstavio je mogućnosti saradnje između naše zemlje i ruskih turoperatora i pozvao agencije da iskoriste mogućnosti razvoja turizma na srpskom tržištu.
Direktor Turističke organizacije Zlatibor Arsen Đurić  pripremio je prezentaciju turističkih potencijala ove najposećenije srpske planine za kolege iz Moskve. 
U razgovoru,definisani su pravci saradnje, srpska strana uputila je poziv preko Privredne komore Ruske Federacije, svim zainteresovanim turističkim agencijama da posete Zlatibor u toku narednog meseca,saopšteno je Informativne službe opštine Čajetina.
ZooM
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.