Promocija Zlatibora u Beču

BEČ-U medija centra u Beču održana je promocija Zlatibora, najposećenije srpske planine.Na prezentaciji turističkih potencijala „zlatne“ planine koja je organizovana u centru austrijske prestonice, okupio se veliki broj
medija, Srba koji žive i rade u Beču, kao i Austrijanaca koji su se zainteresovali za lekovit vazduh, avanturistički sadržaje i skijanje na
Zlatiboru.

Promociji Zlatibora prisustvovao je ambasador Srbije u Beču Nebojša Rodić, predstavništva Republike Srpske i Srpske pravoslavne crkve, direktorka TO Republike Srpske Nada Jovanović, kao i šef jednog od bečkih okruga Marcus Franz.
Obzirom da je Srbima koji žive u Beču Zlatibor dobro poznata destinacija, ova prezentacija bila je prilika da im se približi turistička ponuda planine za predstojeću zimsku sezonu, novi sadržaji i novi projekti koji će unaprediti razvoj turizma na Zlatiboru, među kojima je najvažniji projekat, zlatiborska gondola. Pored pripadnika naše dijaspore, prezentacija je zainteresovala i prisutne stanovnike Austrije, koji nisu imali priliku ranije da se upoznaju sa turističkom ponudom Zlatibora. Promociji su prisustvovali i predstavnici nekoliko agencija, organizatora putovanja iz Austrije, koji su najviše bili zainteresovani za cene ski pasa, hotelskog smeštaja i mogućnosti za organizovanje poslovnih skupova.
Pored promocije Zlatibora, prisutnima je predstavljena i turistička ponuda Jahorine. Događaj je organizovan u saradnji sa Ambasadom Republike Srbije, Predstavništvom Republike Srpske i Zajednicom srpskih klubova u Beču.

You may also like...