Promocija Zlatibora na tržištu Francuske

ZLATIBOR-U okviru promocije turističke ponude Srbije na tržištu Francuske Udruženje“ Ja volim Francusku“ i TO Zlatibor ugostiće francuske medijske predstavnike koji će boraviti u našoj zemlji u periodu 22. do 25.septembra i prilikom te posete upoznaće se sa njenim znamenitostima, kulturnom baštinom i turističkom ponudom.

Promocijom  Zlatibora, Beograda, Topole i Aranđelovca kao najpoželjnijih destinacija Srbije francuskom turističkom tržištu biće kroz tekstove u najčitanijim francuskim medijima biti predstavljen deo turističke ponude Srbije.

Crni Rzav
foto: TO Zlatibor

Poseta francuskih novinara je povezana sa ciljevima Strategije razvoja turizma Srbije 2016-2025. koji se odnose na povećanje broja dolazaka i noćenja stranih turista i povećanje deviznog priliva od turizma.

Poseta francuskog predsednika Emanuela Makrona   Republici Srbiji  je prethodila projektu ”Promocije turističkih destinacija Srbije francuskom tržištu”, što je od izuzetnog značaja za uspešnost projekta, a projekat se realizuje uz podršku Ministarstva turizma Republike Srbije.

You may also like...