Projekat decenije pri kraju

ZLATIBOR – Titulu najduže panoramske gondole na svetu nosi zlatiborska Gold gondola, dužine skoro 9000 metara, na 36 konzolnih nosača pružiće se 55 kabina, kapaciteta 10 putnika po kabini. 

Ukupan kapacitet gondole za sada je 600 putnika po satu. Vožnja gondolom pružiće impresivnih 25 minuta sa neverovatnim pogledom na živopisne pejzaže Zlatibora.

Portal ZOOMUE saznaje da se radovi na završetku ove najvažnije i najveće investicije u Opštini Čajetina odvijaju u skladu sa novonastalom situacijom, vanrednim stanjem i vremenskim uslovima.

Radovi u skladu sa situacijom i vremenskm prilikama.

„U toku su radovi na međustanici, kod Ribničkog jezera, gde se vrši pozicioniranje kabina, a u toku je i priprema potrebne dokumentacije za izgradnju upravne zgrade preduzeća koja će se nalaziti na početnoj stanici.“, navodi se na sajtu JP „Gold gondola Zlatibor“,

Sa početnom stanicom u centru Zlatibora, preko Ribničkog jezera, do vrha Tornik, zlatiborska gondola će ponuditi skijašima, izletnicima, avanturistima i svim zainteresovanim gostima nezaboravan pogled na Zlatibor. 

Izvor i foto: JP Gold gondola Zlatibor

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.