Program SPS-PUPS-JS po meri običnog čoveka (video)

 SEVOJNO-Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović istakla je na predizbornom skupu u Sevojnu da će prioriteti ove partije i koalicije  u narednom periodu biti da što veći broj ljudi živi od svog rada i da penzije prate plate.

 

 “Krupna nacionalna pitanja vezana za evropske integracije I implementaciju Briselskog sporazuma onemogućavala su da se potpuno skoncentrišemo na ekonomiju i socijalnu politiku,što će nam biti prioritet u narednom periodu, ukoliko dobijemo poverenje birača.Napravili smo program po meri običnog čoveka u kome je plata ključna reč”,istakla je Dejanovićeva.

  Potpredsednica SPS-a naglasila je da na predstojećim izborima očekuje najbolji rezultat od 2000. godine.

 “Učestvovali smo u Vladi koja je na čelu sa  premijerom Ivicom Dačićem otpočela pregovore o pristupanju Evropskoj uniji I postigla Briselski sporazum ,zbog čega je naš lider Ivica Dačić predložen za Nobelovu nagradu”,rekla je Dejanovićeva.

  Ona je učestvovala na predizbornom skupu koalicije SPS-PUPS-JS u Sevojnu ,u kome se 16.marta pored parlamentarnih održavaju i lokalni izbori za formiranje opštine.

  Slavica Đukich Dejanović posetila je i ambulantu u Sevojnu i izjavila da će u užičkoj bolnici uskoro biti popravljen skener koji ne radi već dva meseca.

  “Uporedo sa popravkom starog u toku su aktivnosti na nabavci još jednog novog skenera za Opštu bolnicu Užice.Dok se problem ne reši pacijenti se iz Užica upućuju na skenersku dijagnostiku u Čačak,Valjevo,Kragujevac i Beograd”,rekla je Dejanovićeva.

   Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za predsednika opštine Sevojno na lokalnim izborima Nikola Gogić izneo je na predizbornom skupu svoje planove za Sevojno ako mu građani ukažu poverenje.

  “Prioriteti će biti obnova zgrade mesne zajednice u kojoj će biti sednište opštine,stare osnovne škole,započinjanje izgradnje dvorane u novoj školi,stavljanje bazena u funkciju,kao i urbanističko uređenje Sevojna u kome vlada urbanistički haos poslednjih 10 godina.Vratićemo Užicu imidž urbanog naselja“,poručio je Gogić.

  Gogić je obećao da će ,ukoliko bude izabran za predsednika opštine Sevojno,osnovati fond u koji će uplaćivati sve svoje lične dohodke.

 “To će biti moj doprinos za finansiranje najboljih učenika,pomoć socijalno ugroženima i za razvoj opštine Sevojno“,rekao je Gogić.

  Na predizbornom skupu u Sevojnu predstavljeni su i kandidati za odbornike koalicije SPS-PUPS-JS.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.