Čigota program (video)

ZLATIBOR – Gojaznost je hronična bolest, ali u uzročnih mnogih drugih bolesti. Smanjenjem telesne težine i aktivnijim načinom života, preveniramo i druge bolesti i zaustavljamo starost. Programom zasnovanim na izbalansiranoj ishrani i fizičkoj aktivnosti više od 25 godina zaustavljaju starost u Specijalnoj bolnici Čigota na Zlatiboru.

Šetaju, beru cveće, smeju se i šale, ali nisu na odmoru, nego na lečenju. Gordana iz Crne Gore prvi put je došla u Čigotu posle operacije karcinoma pluća i sa 20 kilograma više nego danas, i Nedeljko iz Švajcarske kaže da je došao da ozdravi. četvrti peti put se u Čigotu vraća i Bucka iz Beograda.

 

Da je program čigota zasnovan na dobro izbalansiranoj dijeti, doziranoj fizičkoj aktivnosti i ekukaciji te da je lakše mršaviti u grupi do sada se uverilo preko 40 000 korisnika. U proseku su za dve nedelje gubili oko 6 kilograma.
Najnoviji podaci svetske zdravstvene organizacije pokazuju da više štete zdravlju donosi neaktivnost nego gojaznost, mada najčešće idu jedno uz drugo.
Dinamičan program sa hipokalorijskom ishranom, rekreativne šetnje, vežbe u sali i bazenu, i dodatne aktivnosti poput plesa, zumbe, joge…ispunjeni dani bez praznog hoda dovode do uspeha kakvom se ovih dana raduje Mile iz Beograda.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.