Produžiti pobedničku seriju (VIDEO)

POŽEGA – Posle dve vezane pobede u Valjevu i Loznici, fudbaleri Sloge će pokušati da protiv Šumadije 1903 nastave taj niz.

 Sloga je u prvih šest kola imala čak četiri gostovanja sa kojih je donela 8 bodova. Dva puta su remizirali a dva puta uzimali ceo plen svojm protivnicima. To im je donelo prvo mesto na tabeli sa kojeg se najlepše vidi ali sa tim dolaze i nove obaveze. Jovan Nikitović ne može da ne bude zadovoljan jer njegovi igrači daju maksimum što dalje vodi do dobrih rezultata.

Sport je takav da ne dozvoljava opuštanje. Svaki trening, svaka utakmica je novo dokazivanje i to je jedino što donosi rezultat. Sloga u narednom kolu dočekuje Šumadiju 1903 čije mesto na tabeli ne sme da zavara. Uvek neugodni Kragujevčani znaju da kazne svaku grešku i zato je potreban visok nivo koncentracije.

Sloga je u poslednja dva kola uspela da sačuva svoju mrežu i minimalnim pobedama dođe do bodova. Dragan Radosavljević je svestan značaja utakmice protiv Šumadije 1903, i nada se nastavku pobedonosne serije.

Nikitović će moći da računa na sve raspoložive snage i to može da raduje. Atmosfera u ekipi je dobra, za subotu se ne najavljuje loše vreme, tako da će uslovi za igru biti dobri. Utakmica se igra od 16 sati na Gradskom stadionu u Požegi.

ZooM

You may also like...