Produženje konkursa za podršku preduzetništvu u IBC Zlatibor

ZLATIBOR – „Inovacioni biznis centar Zlatibor“ produžio je rok za prijavu na konkurs za podršku preduzetništvu do 23. juna. Produženje konkursa, koji je prvobitno trebalo da bude zaključen 26. maja, uslovljeno je velikim brojem prispelih prijava.

Iz IBC najavljuju da će, samim tim, biti i uvećan provbitni budžet. Pravo učešća imaju nezaposlena lica sa evidencije NSZ, koja imaju ideju za perspektivan biznis. prioritet su žene i mlađi od 30 godina.

Bespovratna sredstva za start up-ove su određena u iznosima od 300 do 600 hiljada dinara, s tim što kandidati moraju obezbediti minimum 20 % sopstvenog učešća. Sredstva koja se obezbeđuju kao bespovratna mogu se utrošiti na nabavku osnovnih sredstava, ali i za operativne troškove, koji ne mogu preći 20% podsticaja.

Star up projekti koji će, na ovaj način, moći da dobiju finansijska sredstava, kao i organizaciono tehničku podršku za početak samostalnog biznisa, mogu računati na informativno savetodavne usluge u IBC-u.

Dodatne informacije kandidati mogu se dobiti u prostorijama Inovacionog biznis centra na Zlatiboru, kao i putem telefona : 031/ 3100 322 ili 064/824 06 46 i e-malom: radivoje.misovic@ibczlatibor.rs

Način konkurisanja je nepromenjen- aplicira se popunjavanjem obrazaca dostupnih u prilozima.

(izvor: IBC Zlatibor)

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.